ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ 50€ ΚΑΙ ΑΝΩ

Πολιτική Ακύρωσης/ Επιστροφές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ 

Δεχόμαστε ακυρώσεις παραγγελιών με πλήρη επιστροφή χρημάτων ή πίστωση, δεδομένου ότι το εμπόρευμα δεν έχει αποσταλεί. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει αποσταλεί, εφαρμόζεται η πολιτική επιστροφών.


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Δεχόμαστε επιστροφές προϊόντων εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής με πλήρη επιστροφή χρημάτων ή πίστωση, δεδομένου πως το εμπόρευμα δεν έχει χρησιμοποιηθεί ή φορεθεί. Για να μπορέσει να γίνει αποδεκτή η επιστροφή σας, παρακαλούμε να συμπεριλάβετε το αρχικό τιμολόγιο, καθώς και τυχόν δώρο που συνόδευε την αγορά σας. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για την απώλεια πακέτων με επιστροφές. Σας συνιστούμε να ασφαλίσετε και να παρακολουθείτε τα πακέτα σας μέσω της μεθόδου αποστολής της επιλογής σας.


ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ:

- Προϊόντα σε τελική προσφορά 

- Personalised προϊόντα ή προϊόντα υπό ειδική παραγγελία

- Παραγγελίες εξωτερικού


Εαν η παραγγελία σας περιλαμβάνει τα παραπάνω εξαιρούμενα, τα μεταφορικά έξοδα της επιστροφής θα πρέπει να τα επιβαρυνθεί ο πελάτης.


Διαφορετικά, για να πραγματοποιηθεί η δωρεάν επιστοφή σας, θα πρέπει να εποικηνωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς  ή με μέιλ στο customercare@bijoubijou.com ή να αποστείλετε την παραγγελία σας με Speedex στην παρακάτω διεύθυνση με χρέωση παραλήπτη:


Παραλήπτης: OURANOS MEDIA SA

Διεύθυνση: BIJOU BIJOU Fashion Jewellery

Κολοκοτρώνη 7

Εμπορικό Κέντρο Φοίνικες

Κηφησιά

14562


ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Λυπούμαστε πολύ εαν έχετε λάβει κάποιο ελαττωματικό προϊόν. Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε και να το αποστείλετε στην παραπάνω διεύθυνση για επιστροφή, αντικατάσταση ή αλλαγή με χρέωση παραλήπτη.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Θα λάβετε μια ειδοποίηση μέσω email από την Bijou Bijou όταν λάβουμε και επεξεργαστούμε την επιστροφή σας. Η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων θα έχει ολοκληρωθεί μέσα σε 20 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή του επιστρεφόμενου δέματος.


ΑΛΛΑΓΕΣ

Εάν επιθυμείτε να αλλάξετε το προϊόν σας με άλλο νούμερο ή διαφορετικό σχέδιο, θα πρέπει να αποστείλετε το προϊόν σας στην παραπάνω διεύθυνση με χρέωση παραλήπτη. Μετά την παραλαβή της επιστροφής σας θα σας αποστείλουμε να νέο προϊόν με αλλά με δική σας χρέωση των μεταφορικών.


ΑΠΟΡΙΕΣ Ή ΒΟΗΘΕΙΑ;

Παρακαλούμε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τις αλλαγές σας ή τυχόν ερωτήσεις στο customercare@bijoubijou.com ή μέσω Instagram @bijoubijouofficial και Facebook Bijoubijou.com.