ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ 50€ ΚΑΙ ΑΝΩ

Για εμάς

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το BIJOU BIJOU προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στο διαδίκτυο φέροντας σας τις καλύτερες νέες τάσεις κοσμημάτων στις πιο προσιτές τιμές με την υψηλότερη ποιότητα υλικών και δεξιοτεχνίας.
Σχεδιαστές


Οι συλλογές μας ανανεώνονται συνεχώς και εμπλουτίζονται με νέες δημιουργίες από διάσημους και ανερχόμενους σχεδιαστές από όλες τις πρωτεύουσες της μόδας. Ανακαλύπτουμε συνεχώς νέες τάσεις και σας τις παρουσιάζουμε πριν από όλους: αυτό είναι το μότο για την δημιουργική μας ομάδα και τους στυλίστες μας. Εκτός από αυτό όμως οι συλλογές μας περιλαμβάνουν επίσης, διαχρονικά, κλασικά κομμάτια που θα είναι πάντα στην μόδα, κατάλληλα για κάθε ηλικία και στυλ.


Οι στυλίστες μας


Το να ξέρουμε τι ακριβώς πρέπει να επιλέξουμε ώστε να καλύψουμε τις ανάγκες σας είναι το σημαντικότερο για εμάς. Έχουμε το σωστό τρόπο: Οι στυλίστες και η δημιουργική μας ομάδα έχουν συνεργαστεί με κορυφαία περιοδικά μόδας όπως η Vogue αλλά και με celebrities και γνωρίζουν πως να επιλέξουν όχι μόνο ό,τι λάμπει αλλά κυρίως να διακρίνουν τα πιο πολύτιμα και εκλεκτά υλικά, την δεξιοτεχνία και την λεπτομέρεια. Οι στυλίστες μας είναι επίσης εδώ για εσάς και για για οποιαδήποτε συμβουλή σχετικά με το στυλ και το πως να συνδυάσετε καλύτερα τις αγορές σας και να επιτύχετε το look που θέλετε. Μπορείτε να μας στείλετε email ή και να μας τηλεφωνήσετε για άμεσα tips και ιδέες!


Συσκευασία


Το σημαντικό για εμάς είναι να μην χρειάζεται να δώσετε μια περιουσία για τις αγορές σας εδώ. Προτεραιότητα μας είναι η σχέση ποιότητας και τιμής. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε την υψηλότερη ποιότητα σε υλικά και σχεδιασμό στην καλύτερη δυνατή τιμή. Οι συμβουλές styling και τα tips από τους ειδικούς μας είναι εντελώς δωρεάν: Εγγυόμαστε μια αγοραστική εμπειρία χωρίς τύψεις. Για να εξασφαλίσουμε ότι τα κοσμήματά σας θα φτάσουν σε εσάς σε άριστη κατάσταση, κάθε αγορά σας συσκευάζεται με προσοχή και φροντίδα στα όμορφα custom made υφασμάτινα πουγκιά με το λογότυπό μας.